جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • مدیریت
    • کسب و کار
    • منابع انسانی
    • استراتژیک
    • سرمایه گذاری
      • مقالات
  • دوره های آنلاین
  • توسعه فردی
  • کوچینگ
    • بیزینس کوچینگ
    • مقالات
    • رزرو جلسات کوچینگ
  • محصولات
  • عضویت

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
  • phone ۰۹۱۳۳۸۶۱۵۶۳ , 09138626579
  • email mahdinikbakht.website@gmail.com
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • عضویت
0
مهدی نیکبخت
  • خانه
  • مدیریت
    • کسب و کار
    • منابع انسانی
    • استراتژیک
    • سرمایه گذاری
      • مقالات
  • دوره های آنلاین
  • توسعه فردی
  • کوچینگ
    • بیزینس کوچینگ
    • مقالات
    • رزرو جلسات کوچینگ
  • محصولات
  • عضویت
perm_identity از اینجا شروع کنید
مهدی نیکبخت > توسعه فردی > میلیاردر و ثروتمندی که همه ثروتش را بخشید

میلیاردر و ثروتمندی که همه ثروتش را بخشید

access_timeاکتبر 17, 2019
perm_identity ارسال شده توسط مهدی نیکبخت
folder_open توسعه فردی
میلیاردر

اولین بار اسم چارلس فرانسیس معروف به چاک فینی رو از زبون بیل گیتس شنیدم که سال ۲۰۱۳ توی یه مصاحبه گفت: من و وارن بافت الگوی زندگیمون آقای چاک فینیه.

هر چند خیلی هم تلاش میکنیم ولی مطمانا به جایگاه چاک فینی نخواهیم رسید. برام جالب شد و رفتم زندگی این شخص یا بهتر بگم فرشته ی خسیس رو حسابی زیرو رو کردم و عاشقش شدم.

 

در سال ۱۹۹۶ یک شرکت فرانسوی بخشی از سهام شرکت آقای چاک فینی رو خریداری میکنه. بعد از واریز پول به حساب آقای چاک فینی ، این شرکت فرانسوی متوجه میشه ۳۷ درصد کل پول واریزی به حساب آقای چاک فینی به یه موسسه ی خیریه انتقال پیدا کرده.

انسان های موفق چه کارهایی را مداوم انجام می دهند؟

این مبلغ در حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار بوده. شرکت فرانسوی تعجب میکنه و این مسئله رو پیگیری میکنه.

 

این شرکت متوجه میشه آقای چاک فینی از روزی که تجارتش رو شروع کرده همیشه ۳۷ درصد کل درآمد و داراییش رو خیرات میکرده و برای این خیرات هم یک سازمان خیریه به نام آتلانتیک فیلانتراپیز تاسیس میکنه و به هیچ کس هم هیچی در این باره نمیگه.

 

اگر این شرکت فرانسوی این موضوع رو پیگیری و رسانه ای نمیکرد، شاید تا به امروز هم هیچ کس نمیفهمید این میلیاردر خسیس در واقع چه انسان سخاوتمند و دوستدار انسان و دانشیه.

 

شخصی که با وسایل حمل و نقل عمومی سفر میکنه تا پول راننده و ماشین نده برای رشد برنامه های علمی دانشگاه کارنیل ۱ میلیارد دلار از طریق بنیاد خیریش کمک میکنه بدون اینکه کسی بفهمه این کار چاک فینی خسیسه! چون پدر و مادرش اصالتا اهل ایرلند بودن ۱میلیارد دلار هم به وزارت آموزش و پرورش ایرلند هدیه میده .

 

باز بدون اینکه کسی بهفمه چاک فینی این پول رو داده. چون توی جنگ ویتنام هم حضور داشته ۸ میلیارد دلار به وزارت بهداشت کشور ویتنام هدیه میده.

یه شخص چقدر میتونه از نظر انسانی و هویت معنوی رشد کنه که نسبت به خودش اینقدر سخت گیر و خسیس باشه و برای سایر انسانها و رشدشون اینهمه سخاوتمند؟

 

من چه الگویی بهتر از چاک فینی میتونم تو زندگی پیدا کنم که بدون اینکه به کسی بگه، با تلاش و پشتکار و هوشش این همه ثروت کسب کنه و از سال ۲۰۱۱تقریبا تمام ثروتش رو وقف امور خیریه کنه؟

 

کجا سراغ دارید میلیاردر و ثروتمندی  که حتی در مورد خوردن یه ساندویچ ۵ دلاری وسواس به خرج بده ولی راحت بیش از ۲۰ میلیارد دلار رو وقف انسانیت کنه؟

 

به قول آقای بافت، ما وقتی پول یا ثروتی رو وقف میکنیم همه ی دنیا رو خبردار میکنیم و کلی سخنرانی ایراد میکنیم در مورد این سخاوتمندی. ولی چاک فینی همه ی این کارها رو بدون اینکه کسی بفهم انجام میده و این ویژگی فینی برای امثال ما الگوی بسیار خوبیه.

هر شب قبل از خواب به 10 سؤال مهم پاسخ دهید

آقای بیل گیتس در سال ۲۰۱۰ یه طرح جهانی به نام وعده ی بخشش The Giving Pledge رو شروع کرد. با این طرح از تمام انسانهای ثروتمند جهان دعوت کرد تا قول بدن پیش از مرگ بخشی از ثروتشون رو وقف امور خیریه کنن. تا به امروز ۱۸۷ میلیاردر از ۲۲ کشور این طرح آقای بیل گیتس رو امضا کردن.

 

بین تمام این میلیاردرهای سخاوتمند،‌هیچ کس چاک فینی نمیشه. چون هیچ کدومشون حاضر نیستن از رفاه خودشون کم کنن تا شاید افراد بیشتری در جهان در آرامش باشن.

 

در جواب خبرنگاری که ازش پرسید شما چرا تمام ثروتتون رو وقف مردم کردید؟ چاک یه جواب خیلی ساده اما عمیق داد و گفت: چون این کار ، کار درستی بود به نظرم.

 

به همین سادگی. چاک نگاهش به زندگی مثل زندگی خودش خیلی ساده است. هر کاری رو که فکر کنه درسته،‌ انجام میده. توی جواب یه خبرنگار دیگه که پرسیده بود، زمان چقدر براتون ارزشمنده گفت: از ساعت پلاستیکی ۱۵ دلاری که دستم کردم خیلی خیلی ارزشمند تره.

 

امیدوارم بتونم یه روزی  مثل چاک فینی میلیاردر  اینقدر ساده و واضح فکر کنم و به هر چی فکر کنم درسته بتونم عمل کنم.

 

 محمد حسین باقری

جهت استفاده از مطالب آموزشی در اینستاگرام و کانال تلگرامی ما، از لینک های زیر استفاده کنید:

 

بریم به اینستاگرام

 

بریم به تلگرام

رفتن به صفحه اصلی

ثبت امتیاز
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

نوشته های مشابه

پولدارها چکار می کنند؟ ( 10 عادت پولدارها) ” اثرتشویق ” چیست؟ چگونه تشویق کنیم؟ Default Thumbnailزندگی الهام بخش “جی کی رولینگ” خالق رمان های هری پاتر یادگیری7 مهارت برای یادگیری موفق‌تر براساس خودشناسی فردی معناچگونه می‌توانیم به شغلمان معنا و ارزش بدهیم؟
برچسب ها: Chuck Feeneyپولدارپولدار شدنپولدارها چکار می کنند؟توسعه فردیثروتچاک فینیسخاوتسخاوتمندکسب و کارمیلیاردرمیلیاردرهای جهانمیلیاردری که همه ثروتش را بخشید
درباره مهدی نیکبخت

کوچ و مربی توسعه فردی و پژوهشگر حوزه مدیریت و مولف کتاب ارگونومی

More Posts by مهدی نیکبخت
بعدی چگونه طبیعت روح خود را بپرورانیم و تعالی را تجربه کنیم؟
قبلی چرا کارکنان خوب استعفا داده یا بایکوت و تبعید میشوند و کارکنان بد ترفیع می‌گیرند؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

ورود
جستجو برای:
Ad Banner
در وبینار آموزش رایگان اصول ” ارتباط بدون خشونت” شرکت کنید.
شبکه های اجتماعی ما
نوشته های تازه
  • 10 ده نکته از کتاب اثر مرکب نوشته دارن هاردی مارس 15, 2020
  • دستورالعملی برای بهبود روابط شغلی که باعث توسعه مسیر شغلی می شود مارس 3, 2020
  • زبدگی و تفکرهای آن ( چه تفکرهایی به زبدگی می رسند؟) فوریه 29, 2020
  • کرونا مشکل جامعه ما نیست، مشکل جای دیگری است… فوریه 26, 2020
  • خودشیفتگی مدیران و نحوه برخورد با آن ها در محیط کار فوریه 20, 2020
  • کارمندان ساکت و قضاوت های غلطی که وجود دارد فوریه 18, 2020
موضوعات مقالات
  • استراتژیک (18)
  • توسعه فردی (39)
  • سرمایه گذاری (8)
  • شخصیت های الهام بخش (10)
  • فرهنگ بی مدیر (4)
  • کسب و کار (20)
  • کوچینگ (24)
  • مقالات ترجمه شده ISI (4)
  • منابع انسانی (33)

ما ارائه دهنده خدمات و آموزش های

حوزه مدیریت و کوچینگ هستیم.

  • phone_android
    09138626579- 09133861563
دسترسی سریع
  • خانه
    • محصولات
    • درباره ما
موضوعات مقالات
  • استراتژیک
  • توسعه فردی
  • سرمایه گذاری
  • شخصیت های الهام بخش
  • فرهنگ بی مدیر
  • کسب و کار
  • کوچینگ
  • مقالات ترجمه شده ISI
  • منابع انسانی

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مهدی نیکبخت و جهانگیر روشن می باشد
keyboard_arrow_up